Info

Barometern KFF-podden

För dig som älskar Kalmar FF och allsvensk fotboll. Barometerns fotbollsrävar Lasse Hansson och Peter Ahlén analyserar, spekulerar och ger dig spelet bakom kulisserna. Det här är KFF-åsikter med grund som tar upp argument både för och emot.
RSS Feed
Barometern KFF-podden
2019
March
February


2018
December
November
March
February
January


2017
December
November
May
April
March
February
January


All Episodes
Archives
Now displaying: February, 2019
Feb 27, 2019

Kalmar FF kan bli av med en hemmamatch på försäsongen. Allt handlar om hur det går för HBK i cupen. Plus o minus på den föreslagna styrelsen, de unga som fått chansen, Barometerns nya tv-satsning och så till sist lite om laget med 50 miljoner som alla är avundsjuka på.

Feb 20, 2019

Då är vi tillbaka i Kalmar efter träningsläger och måste direkt tyvärr be om ursäkt för den ojämna ljudkvalitéen. Nu fixar vi en tekniker som får sköta sådana här saker åt oss framöver.

Veckans avsnitt avhandlar vi kommande utlåningar, vi kollar hur KFF:s konkurrenter har värvat och tänker när de bygger nytt. Och så snackar vi om gubbiga nykomlingen Helsingborg som kommer till Gasten på söndag.

Feb 15, 2019

Det här är ingen sammanfattning av Kalmar FF:s träningsläger i Turkiet. Här analyserar vi vad som har hänt och lyfter fram våra favoriter från tio dagar på fotbollsplaner vid Medelhavet.

Feb 12, 2019

OBS samma som avsnitt 42 men med justering av ljud.

Feb 11, 2019

Lasse Hansson och Daniel Bogefors poddar från Belek. Här får du inblick i vad som händer bakom kulisserna på Kalmar FF:s träningsläger.

 

 

1