Info

Barometern KFF-podden

För dig som älskar Kalmar FF och allsvensk fotboll. Barometerns fotbollsrävar Lasse Hansson och Peter Ahlén analyserar, spekulerar och ger dig spelet bakom kulisserna. Det här är KFF-åsikter med grund som tar upp argument både för och emot.
RSS Feed
Barometern KFF-podden
2019
March
February


2018
December
November
March
February
January


2017
December
November
May
April
March
February
January


All Episodes
Archives
Now displaying: 2019
Mar 27, 2019

Premiärvecka och sista avsnitten för KFF-podden den här försäsongen.

Nu är det äntligen dags och förutom allt premiärsnack, tips och analyser plockar vi ut varsin allsvensk elva. Häng på du också så summerar vi i november när vi har en mästare och minst två lag ur allsvenskan 2019.

Mar 20, 2019

Kalmar FF tippades till slut tolva på upptaktsträffen. Är det rimligt eller är det bara lokalt vi tycker att årets KFF borde varit med i resonemanget högre upp, i alla fall på den övre halvan.

Hör röster från Upptaktsträffen på Arlanda där bland annat Marcus Rosenberg hyllar Marcus Antonsson.

KFF-podden sätter också ett par frågetecken bakom läget med spetsvärvningen El Kabir med tanke på hur det såg ut på träning.

Vi analyserar också lördagens match mot Sundsvall där presspel och Rasmus Elms position högre upp i banan var allra bäst.

Mar 13, 2019

I veckans avsnitt håller vi högt tempo för att avhandla allt vi vill. Det blir snack om Nanne, Stenmark, Fröling, Ingelsson, Maxwell, El Kabir, Edqvist, Holmström och till slut enas vi över en balanserad startelva.

Knappt två veckor kvar till allsvensk premiär. Nu börjar vi längta tills det drar i gång.

Mar 6, 2019

Vi är framme i månaden när allsvenskan har premiär och nu spetsas allt till.

I veckans avsnitt berättar vi bland annat om:

• Vi tv-sänder lördagens match mot Malmö FF.

• Är KFF och hugger på forwarden när konkurrenten nu får övertaligt?

• Därför når inte Kalmar upp till fem stjärnor när akademiverksamheten bedöms.

• Fullsatt kick off bland biodukar.

• Upptaktsträff på Arlanda.

... och som vanligt en massa mer kring Kalmar FF.

Feb 27, 2019

Kalmar FF kan bli av med en hemmamatch på försäsongen. Allt handlar om hur det går för HBK i cupen. Plus o minus på den föreslagna styrelsen, de unga som fått chansen, Barometerns nya tv-satsning och så till sist lite om laget med 50 miljoner som alla är avundsjuka på.

Feb 20, 2019

Då är vi tillbaka i Kalmar efter träningsläger och måste direkt tyvärr be om ursäkt för den ojämna ljudkvalitéen. Nu fixar vi en tekniker som får sköta sådana här saker åt oss framöver.

Veckans avsnitt avhandlar vi kommande utlåningar, vi kollar hur KFF:s konkurrenter har värvat och tänker när de bygger nytt. Och så snackar vi om gubbiga nykomlingen Helsingborg som kommer till Gasten på söndag.

Feb 15, 2019

Det här är ingen sammanfattning av Kalmar FF:s träningsläger i Turkiet. Här analyserar vi vad som har hänt och lyfter fram våra favoriter från tio dagar på fotbollsplaner vid Medelhavet.

Feb 12, 2019

OBS samma som avsnitt 42 men med justering av ljud.

Feb 11, 2019

Lasse Hansson och Daniel Bogefors poddar från Belek. Här får du inblick i vad som händer bakom kulisserna på Kalmar FF:s träningsläger.

 

 

1